Search
Close this search box.

Ekdom, Stenders en Haandrikman maken kans op zilveren ster

Wie zijn volgens het publiek de beste radioman en radiovrouw van het afgelopen jaar? De nominaties zijn nu ook bekendgemaakt voor de Zilveren RadioSter Man. Dit zijn in 2016 Gerard Ekdom (Vara – Radio 2), Bert Haandrikman (Kro-Ncrv – Radio 2) en Rob Stenders (AvroTros – Radio 2)

Bert Haandrikman (Radio 2) won de Zilveren RadioSter Man twee keer (in 2013 en 2015), in 2014 was hij finalist. Gerard Ekdom was in 2011 en 2012 de populairste deejay (op 3FM) van Nederland. Rob Stenders staat voor het eerst in de top 3 van beste radioman.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de 11e editie van het RadioGala, gepresenteerd door Jan-Willem Roodbeen, op donderdag 19 januari in Theater Gooiland. Hier wordt de publieksprijs voor beste programma, de Gouden RadioRing, uitgereikt en worden ook de winnaars van de RadioSterren bekendgemaakt. Daarnaast worden ook de vakjuryprijzen, de Marconi Awards, uitgedeeld.

Afgelopen donderdag zijn ook de genomineerden voor de Zilveren RadioSter Vrouw 2016 bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten