Search
Close this search box.

Gastcolumn: Zwartboek: The Radio-movie van de NLCR

En toen was er het Zwartboek. Met enige tam-tam aangeboden aan wat Tweede Kamer leden. Foto erbij. De voorzitter van de NLCR staat er wat onhandig op. Geen wonder: het is nogal wat als je door ëën van je leden zo gepiepeld wordt.

Gastcolumn: Zwartboek: The Radio-movie van de NLCR Maar eerst even terug in de tijd: 100% NL, lees: Herbert Visser, vond het maar niets dat het Agentschap Telecom niet handhaafde op de regionormen die alle niet-landelijke radiostations zelf hadden opgegeven om in aanmerking te komen voor een frequentiekavel.

De zogenaamde vergelijkende toets (een verkapte veiling omdat het financieel instrument in veel gevallen doorslaggevend bleek) werd voor velen een molensteen aan de nek met het bewuste regio-percentage.

Lees hier verder