Politieke partij 50Plus wil eigen radiozender

50Plus, de politieke partij die de belangen van 50-Plussers in Nederland wil behartigen, krijgt een eigen radiozender. Het nieuwe radiostation is alleen via internet te beluisteren. ’50PlusRadio’ wil muziek draaien speciaal voor ouderen wat Radio 5 niet doet.

Veel zal de internetzender niet bijdragen in het radiolandschap. De doelgroep 50+ luistert voornamelijk via een ouderwets radiotoestel en daarop is 50PlusRadio niet te ontvangen.

De politieke partij wil met de internetzender alleen aandacht verkrijgen,” aldus een twitteraar. “Luisteraars krijg je pas als je iets voorstelt, en dat duurt jaren”

Aan 50PlusRadio werken enkele bekende mensen mee waaronder Anne van Emond, Edvard Niessing, Sandra Reemer, Theo Erkens, Pieter Ford, Peter Looij, Annoeska Drankier en Frank Sauter. Of ze ook iets gaan doen voor het station is neit bekendgemaakt.

De nieuwe internetzender heeft nog geen eigen website. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten