Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vanaf maandag Zeroes Top 500 op Sky Radio

Het nummer ‘Make You Feel My Love’ van Adele is volgens Sky Radio de beste hit uit de zeroes. De zangeres staat op nummer 1 in de ‘We Like The 00’s Top 500’. De hit komt van het debuutalbum 19, waarmee Adele in 2008 bekend werd. De lijst is vanaf maandag te horen op Sky Radio.

De Britse band Coldplay verovert de tweede plek in de lijst met de hit Viva La Vida. Zowel Adele als Coldplay braken in het begin van deze eeuw door en zijn nog altijd populair. De ‘We Like The 00’s Top 500’ van Sky Radio is van maandag 23 januari 09.00 uur tot vrijdag 27 januari 17.00 uur te horen.

Top 5
1. Adele – Make You Feel My Love
2. Coldplay – Viva La Vida
3. Robbie Williams – Feel
4. The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
5. U2 & Mary J. Blige – One

Facts 00’s-lijst
De meest genoteerde artiest is Robbie Williams met 15 noteringen, waaronder Feel, Rock DJ en Eternity. Na Robbie Williams is de Nederlandse zangeres Anouk de hoogst genoteerde artiest met 9 noteringen. Ook Coldplay, Enrique Iglesias, Marco Borsato en P!nk zijn populaire 00’s artiesten met 8 noteringen in de lijst. De hoogst genoteerde hits van Nederlandse artiesten zijn I Would Stay van Krezip op plek 6 en A Night Like This van Caro Emerald op plek 10. De We Like The 00’s start met Lovin’ Each Day van Ronan Keating op plek 500.

Gerelateerde berichten