Wim Kerkhof presenteert laatste Country en Omstreken

Presentator Wim Kerkhof was op 31 december voor het laatst te horen op de regionale publieke zender Radio Rijnmond met zijn programma ‘Country en Omstreken’. De Rotterdamse zanger van de Amazing Stroopwafels heeft volgens Radio Rijnmond de afgelopen 26 jaar in totaal 1328 afleveringen van zijn programma gepresenteerd.

Wim Kerkhof presenteert laatste Country en Omstreken Het radioprogramma moest van de omroep verdwijnen als gevolg van de bezuinigingen die RTV Rijnmond vanaf 2017 opgelegd krijgt van staatssecretaris Sander Dekker. Daardoor verdwijnen ook programma’s als Live Uit Lloyd, A Deeper Shade Of Soul en Wakkere Honden bij de publieke zender.

Wim Kerkhof verdwijnt niet helemaal bij Radio Rijnmond. Hij krijgt een rubriek in het programma ‘Dwars Door Rijnmond‘. In ‘World Wide Wim’ vertelt hij iedere dinsdag onder meer over zijn vele reizen. Kerkhof heeft inmiddels bijna alle 194 landen bezocht die lid zijn van de Verenigde Naties. [Radiowereld.NL]

Foto: Wim Kerkhof/Radio Rijnmond

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email