Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo begon het nieuwe Radio Veronica met Niek

Radio Veronica is maandagochtend gestart met een nieuwe programmering en een aangescherpt pop-rock format. De slogan “De hits van je leven” is dan ook ingeruild voor simpelweg “De beste pop en rockhits.”

Zo begon het nieuwe Radio Veronica met Niek Radio Veronica en Sky Radio vormen sinds enkele maanden één radiogroep met Radio 538 en Radio 10. Al jaren heeft Veronica het lastig. Luistercijfers zijn flink gedaald en willen niet echt stijgen. Besloten is daarom om de zender flink te herstructureren.

Niek van der Bruggen, Jeroen Nieuwenhuize, Tim Klijn en Dennis Ruyer komen daarom Radio Veronica versterken. Van der Bruggen, die sinds 2012 een relatie heeft met presentatrice Froukje de Both, presenteert de ochtendshow en had daarom de eer om als eerste deejay op het nieuwe Veronica te horen te zijn.

Dave Minneboo – directeur radio: “Met de komst van deze ervaren dj’s gaan we met het sterke merk Veronica een nieuw hoofdstuk in. Een fris geluid met eigentijdse én tijdloze ‘icons of pop’. Radio Veronica gaat een nieuwe fase in die goed aansluit bij de beoogde doelgroep.”

De hele maand januari is het concertweek bij Radio Veronica. Deze week maken luisteraars kans op kaartjes voor het concert van Guns N Roes op 12 juli in Nijmegen. [Radiowereld.NL]

Programma Radio Veronica vanaf 2 januari 2017
Maandag tot en met vrijdag:
06-10 uur Niek van der Bruggen
10-12 uur Jeroen Nieuwenhuize
12-16 uur Tim Klijn
16-19 uur Dennis Ruyer
19-22 uur Dennis Hoebee
22-02 uur Gert-Jan van Ackooij

Zaterdag en zondag:
08-12 uur Silvan Stoet
12-16 uur Jeroen van Inkel
16-20 uur Martijn Muijs
20-00 uur Jurjen Gofers