Search
Close this search box.

Joey Hereman naar de middag van Joy Radio

Radiodeejay Joey Hereman gaat aan de slag bij de regionale commerciële zender Joy Radio. Vanaf maandag 6 maart presenteert hij de middagshow tussen 15 en 18 uur. Momenteel is Hereman als invaller op Qmusic te horen.

Hereman begon zijn radiocarriere bij de lokale omroep van Sneek en is later actief geweest als deejay voor de radiozenders 3FM, Yorin FM/CAZ! en Radio 538. Ook is hij actief geweest op televisie. In 2011 presenteerde Hereman voor de KRO/Zapp op Nederland 3 “De Making Of Razend” en “De Making Of Spijt.”

Wat de middagshow moet uitstralen weet Hereman al: “Ik ben de laatste puntjes op de i aan het zetten maar het moet vooral een gezellige en actuele show worden waar je je thuis voelt met af en toe een lach waarbij interactiviteit met de luisteraar voor opstaat.

Joy Radio is sinds enkele weken op nieuwe frequenties te horen in Noord-Nederland. Daarnaast is de zender nu ook in Twente op FM te ontvangen. Met de gepresenteerde middagshow gaat Joy Radio proberen om aan het verplichte percentage van 20% regiogerichtheid te voldoen. [Radiowereld.NL]