Search
Close this search box.

Muzikantendag voor iedereen die zich interesseert in muziek

De Muzikantendag keert op zaterdag 20 mei terug in Amsterdam in de Melkweg. Op deze dag opent de Melkweg haar deuren tussen 11:00 en 18:00 uur voor muzikanten, producers en iedereen die zich interesseert in muziek. Muzikantendag wordt georganiseerd door Buma Cultuur.

Muzikanten worden hier ontdekt door muziekprofessionals van o.a. NPO 3FM, Universal Music, Friendly Fire, 3VOOR12, Noah’s Ark, NPO Radio 2, Popronde, BMG Talpa Music en Agents After All.

Buma Cultuur: “De Muzikantendag is dé ontmoetingsplek voor ambitieuze muzikanten en de muziekindustrie. Muzikanten kunnen hier hun demo pitchen bij professionals uit de muziekindustrie, in de hoop ontdekt te worden, of nog beter: door te breken. Tijdens het Demospreekuur krijgen artiesten feedback op hun opnames van vertegenwoordigers van o.a. Caroline Benelux, FunX, Topbillin’, Massive Music, Radar Agency, Pinguin Radio, AT Bookings, The Missing Sync en meer.”

Workshops
Naast de demospreekuren zijn er masterclasses, clinics en workshops van artiesten en experts uit de muziekindustrie. Op zakelijk vlak leren artiesten meer over het geld verdienen met auteursrecht, airplay krijgen op de radio, het scoren van optredens en mogelijkheden om muziek zelf uit te brengen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten