Zoek
Sluit dit zoekvak.

Programmamakers Jules Unlimited klimmen in hoogste zendmast

Het wetenschappelijke programma ‘Jules Unlimited’ is na twaalf jaar weer terug op tv. Voor het tv-programma klom de 32-jarige 3FM deejay Eva Koreman in hoogste zendmast van Nederland. Op 280 meter hoogte mocht ze onderhoud uitvoeren op de Gerbrandytoren in IJsselstein.

Eva Koreman: ‘Door Jules Unlimited heb ik dingen gedaan waarvan ik niet wist dat ze konden, dat ik ze zou durven of dat ik dat ooit zou leren. Het is een waanzinnig avontuur, en ik kan niet wachten het publiek overal mee naar toe te nemen’.

Jules Unlimited
Jules Unlimited was van 1989 tot 2004 een populair programma dat elke week ruim één miljoen kijkers trok. Het programma werd onder anderen gepresenteerd door Menno Bentveld (1996-2005) en Lottie Hellingman (2001-2005). 

Destijds beklom presentator Lottie Hellingman in 2004 ook al een keer de hoogste zendmast van Nederland in IJsselstein (Lopik). En niet zonder angst, zo is in de beelden hieronder te zien.

Het vernieuwde Jules Unlimited is sinds maart iedere maandag om 20.30 uur te zien bij de Vara op NPO 3. [Radiowereld.NL]

Foto:Vara

Gerelateerde berichten