Zoek
Sluit dit zoekvak.

TV Oranje en SchlagerTV in basispakket Caiway

De Muziekkiosk-zenders TV Oranje en SchlagerTV zijn met ingang van woensdag 1 maart 2017 opgenomen in het basispakket van televisieaanbieder Caiway. De smartlappenzender maakte bij Caiway al enkele jaren deel uit van het ‘Plus Pakket’, de Duitstalige SchlagerTV met Volksmusik is voor het eerst bij Caiway te zien.

De uitbreiding met de Muziekkiosk-zenders is het gevolg van een aantal wijzigingen die Caiway dit voorjaar doorvoert om het televisieaanbod te verbreden en tegelijkertijd de pakketten in de verschillende regio’s meer gelijk te trekken. In Albrandswaard zullen de wijzigingen per 1 april worden doorgevoerd.

Caiway levert digitale radio- en televisie in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten