Bekerfinale AZ-Vitesse live op Radio Gelderland

Radio Gelderland zal zondag (30 april) live verslag doen van de bekerfinale AZ – Vitesse in De Kuip in Rotterdam. Vitesse staat na 27 jaar weer in de KNVB bekerfinale en kan geschiedenis schrijven door de eerste prijs te pakken. Daarom is de regionale omroep uit Gelderland ook bij de bekerwedstrijd in De Kuip.

Bekerfinale AZ-Vitesse live op Radio Gelderland Niemand minder dan Bart Latuheru, oud speler van beide finalisten, analyseert de wedstrijd. Zelf speelde hij de laatste bekerfinale van Vitesse in 1990.

Het commentaar is in handen van de vaste Vitesse-verslaggevers Richard van der Made en Sander Maassen van den Brink.

De uitzending van Radio Gelderland begint om 16.00 uur met live-schakelingen naar De Kuip, vanuit de supportersbussen en het Marktplein. Ook zijn er interviews met hoofdtrainer Henk Fraser en spelers.

Daarnaast is ook TV Gelderland aanwezig in De Kuip met live updates en een sfeerimpressie op de hele uren. [Radiowereld.NL]