Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eddy Keur krijgt nieuwe Late Night Show op OUTtv

Eddy Keur is vanaf zondagavond om 22.00 uur weer terug. Bij de lifestylezender OUTtv gaat hij de nieuwe Late Night Show ‘Keur met Peren’ presenteren. In deze komische talkshow nemen bekende Nederlanders en Vlamingen plaats op de bank bij Eddy Keur. Zondag zijn te gast: Wilfred Genee, Kees Tol en Lange Frans.

De komende weken zullen onder andere de volgende BN’ers aanschuiven in ‘Keur met Peren’: Jeroen Snel, Jamai Looman, Patrick Martens, Eddy Zoey, Henny Huisman, Irene Moors, Britt Dekker, Jochem van Gelder, Frits Huffnagel, Catherine Keyl, Carlo Boszhard, Henk Krol en Frits Sissing.

Foto: OUTtv
OUTtv: “Het is een kleine, intieme talkshow met ondeugende vragen, leuke spelletjes en veel gezelligheid”. [Radiowereld.NL]

The making of

Promo

Gerelateerde berichten