Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Foute Party in de Brabanthallen live op Qmusic (filmpje)

De twaalfde editie van de ‘Foute Party’ van Qmusic is, net als vorig jaar, voor iedereen live te volgen via internet. De Foute Party 2017 vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni in de Brabanthallen.

Optredens zijn er dit jaar van Jamai, Ali B, Mental Theo, Paul Elstak, Nakatomi, Rednex en Cascada. Daarnaast zullen ook enkele deejays van Qmusic optredens verzorgen. Dit is ook live te volgen via de livestream van Qmusic of via de Q-app.

Vorig jaar konden 36.000 mensen bij de optredens zijn. Dit jaar is er tijdens de twee avonden ruimte voor 40.000 bezoekers. Qmusic breidt deze editie de Foute Party ook uit met een tweede podium met een compleet eigen line-up.

Traditiegetrouw zendt Qmusic in de week voorafgaand aan de ‘Foute Party‘ (van 19 tot en met 23 juni) de ‘Top 500 van Het Foute Uur’ uit. [Radiowereld.NL]

Top 500 van Het Foute Uur