Hoogbejaarden op avontuur in De wereld rond met 80-jarigen

In het nieuwe feel good-programma ‘De wereld rond met 80-jarigen’ trekt een groep hoogbejaarden de stoute schoenen aan om samen de reis van hun leven te maken. Als totale onbekenden van elkaar, waarvan sommigen zelfs nooit verder zijn gekomen dan hun eigen dorp, gaan zij bij SBS6 het avontuur tegemoet.

Op elke bestemming ondernemen ze met elkaar een aantal toeristische activiteiten en gaat een droom van één van de hoogbejaarden in vervulling.

In de eerste aflevering (donderdag 18 mei om 21.30) start de wereldreis op Schiphol. Daar onthult presentator Dennis van der Geest de eerste bestemming: Moskou.

Weet de groep de kou te trotseren? En kunnen ze zich verplaatsen door de miljoenenstad via het hectische metrostelsel? Is kandidaat Ellis wel op tijd? Zij heeft moeite om met haar deurpasje de hotelkamer uit te komen… [Radiowereld.NL]

Foto: SBS6