Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Erik de Zwart haalt wereldrecord rond de wereld vliegen net niet

Het is Erik de Zwart niet gelukt om het wereldrecord rond de wereld vliegen te verbreken. De voormalig Radio Veronica strandde vrijdag in Madrid. De Zwart wilde in minder dan 63 uur zes continenten afvliegen met reguliere lijnvluchten.

“We hebben het niet gehaald,” betreurt De Zwart op Instagram. “Gestrand in Madrid op het laatste stuk. Als we een kwartiertje meer de tijd hadden gehad, dan hadden we het wel kunnen redden. Helaas, het zat er niet in.”

Wel kijkt De Zwart tevreden terug op de afgelopen dagen: “Het was wel een mooie reis moet ik zeggen. 60 Uur in een vliegtuig is geen kattendrek. Ik dacht dat ik compleet kapot zou zijn, maar dat valt eigenlijk wel mee. Zal ik het nog een keertje doen?” [Radiowereld.NL]