Tukker FM van start op 90.0 FM in Twente

In Twente is dinsdag een nieuw radiostation gestart: Tukker FM. Het station zendt uit op de frequentie 90.0 FM, waarop tot voor kort RADIONL te ontvangen was. De volkszender geeft hiermee haar dubbele dekking in Twente op. Tukker FM is ook via DAB+ te ontvangen.

Tukker FM brengt een gevarieerde muziekmix. Piratenklassiekers, smartlappen, dialectmuziek maar ook hits uit de jaren 60, 70 en 80, aldus het radiostation. Op de playlist staan onder andere Arne Jansen, Denny Braaf, Mr. Mister, Paul McCartney, Monique Smit, Dario en Cees Alleen. Daarnaast is er aandacht voor landelijke nieuws, weer en verkeer.

Tukker FM is een productie van RADIONL B.V. in Sneek en volgt in het rijtje van Frysk FM en Grunn FM.

Voor de frequentie 90.0 FM in Twente (B29) geldt dat er minimaal 64% regiogerichtheid gebracht moet worden. [Radiowereld.NL]