Zoek
Sluit dit zoekvak.

3Lab gaat weer van start op NPO 3

Bij de NPO is het elk jaar rondom komkommertijd weer tijd voor vernieuwing en experimentele tv op de publieke zender NPO 3. AvroTros zendt in deze 3Lab week drie nieuwe tv-programma’s uit.

3Lab gaat weer van start op NPO 3 Zo gaat presentator Klaas van der Eerdenin ‘Het Beest in Klaas’ op zoek naar de supertalenten van dieren. 

Douwe Bob ontvangt in het nieuwe programma ‘Douwe’s Living Room ft. Michiel Romeyn’ verschillende muzikale gasten.

En de mannen van Broederliefde helpen in hun eigen programma mensen uit hun omgeving, die het minder goed af ging.

3Lab: Het Beest in Klaas | 14 augst | 20.25 uur
 In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerden op zoek naar de supertalenten van dieren. De mens kan alles een beetje, maar dieren zijn ons op vrijwel elk terrein de baas. Ze zijn sneller, kunnen beter zien, horen, voelen, proeven en zijn beter bestand tegen zelfs de meest extreme leefomstandigheden. Wat moet een mens doen om het talent van een dier te benaderen? Wat kunnen we leren? In deze aflevering onderzoekt Klaas de supertalenten van roofvogels. Kan hij met een verrekijker net zo goed zien als een adelaar? Gaat hij net zo snel in vrije val als het snelste dier ter wereld, de slechtvalk? En kan een mens ook op spierkracht vliegen?

3Lab: Douwe’s Living Room ft. Michiel Romeyn | 15 augst | 21.40 uur
 In Douwe’s Living Room ontvangt Douwe Bob de bekende Nederlandse band De Staat en zanger Danny Vera en speelt hij uiteraard zelf ook met zijn eigen band. De norsige studiomanager Theo Griffioen, gespeeld door Michiel Romeyn, snapt weinig van muzikaal talent en heeft daarnaast te maken met ingewikkelde familieleden. Humor en muzikaal vakmanschap: de ingrediënten voor een boeiend en licht absurdistisch muziekprogramma.

3Lab: Broederliefde | 16 augst | 20.15 uur
 De mannen van Broederliefde vieren succes na succes, maar zullen nooit vergeten waar ze vandaan komen. Als jongens van de straat uit de Rotterdamse wijk Spangen had het ook heel anders kunnen lopen met hun levens en carrières. Daarom willen ze iets terugdoen. Ze komen in actie voor de mensen uit hun omgeving die het minder goed af ging. In 48 uur tijd buigen zij zich over een dringende hulpvraag en bedenken een plan waarmee ze echt het verschil kunnen maken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten