Martijn Muijs vervangt Gert-Jan van Ackooij bij Radio Veronica

Gert-Jan van Ackooij neemt afscheid bij Radio Veronica. Komende woensdag (12 juli) is hij voor het laatst te horen op de landelijke zender. Van Ackooij heeft besloten om een lange reis door Azië te maken. Hij blijft wel voice-over werkzaamheden doen voor zijn eigen bedrijf.

Het programma van Gert-Jan van Ackooij zal de komende weken worden overgenomen door diverse invallers tussen 22.00 tot 02.00 uur. Vanaf 31 juli zal Martijn Muijs het tijdslot overnemen.

“Op dit moment is er maar één plan en dat is genieten in Azië. Hoelang ik wegblijf is nog onduidelijk. En waar ik op de radio terugkom is nog onduidelijker. Maar ik kom terug,” aldus Gert-Jan van Ackooij.

Maar “ik sluit ook zeker niet uit dat ik weer terug kom bij Radio Veronica.” [Radiowereld.NL]