Marieke Elsinga stopt definitief bij RTL Late Night

De 31-jarige Marieke Elsinga, de vaste co-host van Humberto Tan, stopt bij ‘RTL Late Night’ op RTL 4. Dat vertelde ze zelf in RTL Bloulevard. Ze heeft zelf deze beslissing genomen. Ze gaat liever op pad naar buiten om leuke reportages te maken. Wanneer ze voor het laatst te zien is in de talkshow, is momenteel nog onbekend.

Marieke Elsinga stopt definitief bij RTL Late Night Ze blijft wel bij RTL werken. Marieke Elsinga zal onder andere drie dagen per week in ‘RTL Boulevard’ te zien zijn. Overigens zal Nicolette Kluijver vanaf maandag de vroege en late editie van RTL Boulevard presenteren.

“Na een fantastisch jaar bij ‘RTL Late Night’ ga ik met veel vertrouwen de toekomst in bij ‘RTL Boulevard’. Mijn beslissing te stoppen komt voort uit de wens een programma te maken waarin ik echt op pad kan, mensen kan ontmoeten en mijzelf op dit gebied door kan ontwikkelen.”, aldus Marieke.

Ze nam deze taak vorig jaar over van vaste sidekick Luuk Ikink die nu dagelijks ‘RTL Boulevard‘ presenteert. ‘RTL Late Night‘-presentator Humberto Tan wordt deze zomer tijdelijk vervangen door Beau van Erven Dorens.

Qmusic
Marieke keert voorlopig niet definitief terug naar haar oude werkgever Qmusic, alleen als invaller.

Expeditie Robinson
In de Coen en Sandershow op Radio 538 maakte Marieke onlangs ook nog bekend dat ze dit jaar mee doet aan Expeditie Robinson (RTL 5). [Radiowereld.NL]
Foto: boven Qmusic en onder RTL