Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Streetlab komt met nieuw programma Niet Te Geloven

De mannen van Streetlab waren al goed in het uitvoeren van bijna onmogelijke opdrachten, maar nu gaan ze nog een stapje verder. In de studio vertellen ze onder leiding van presentatrice Tess Milne de meest ongeloofwaardige verhalen alsof ze echt gebeurd zijn. Maar of dat echt zo is, is de grote vraag. Aan de jury om hun verhalen op waarde in te schatten.

Streetlab komt met nieuw programma Niet Te Geloven In het nieuwe programma ‘Streetlab Niet Te Geloven’ splitsen de jongens zich op. De duo’s Daan en Stijn en Tim en Jasper nemen het in de studio tegen elkaar op in het beweren van de meest ongeloofwaardige verhalen die volgens hen echt gebeurd zijn.

‘Streetlab Niet Te Geloven’ is vanaf woensdag 6 september om 21.20 uur te zien op NPO 3. De herhalingen bij de NPO starten vanaf donderdag 7 september om 1.40 uur op NPO 3.

Foto: Stijn Ghijsen

Ze proberen een wekelijks wisselende jury (bestaande uit mensen als Georgina Verbaan, Kees Tol, Tim Haars en 3FM deejays Frank van der Lende en Domien Verschuuren) ervan te overtuigen dat hun verhalen echt waar zijn, ook als dat misschien niet het geval is.

Als de jury hen vlak voor de ontknoping gelooft, levert dat een punt op. Is het Tim en Jasper echt gelukt om een potje armpje te drukken met Arnold Schwarzenegger en te winnen zoals ze beweren? En is het verhaal van Daan en Stijn waar dat ze Maarten van Rossem aan het schaterlachen hebben gekregen? [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten