VK: Ronan Keating start in september als ochtenddeejay op Magic

Zanger Ronan Keating is vanaf september te horen als ochtenddeejay op landelijke popzender Magic in het Verenigd Koninkrijk. Keating krijgt hierbij hulp van Harriet Scott, die al een vertrouwde stem op de zender is.

VK: Ronan Keating start in september als ochtenddeejay op Magic De komst van Keating bij Magic werd al in april van dit jaar aangekondigd, alleen was nog niet bekend wanneer hij zou starten. Deze week heeft de radiozender bekendgemaakt dat Keating vanaf maandag 4 september op de zender te horen is.

De ochtendshow op Magic is niet de eerste radioklus voor Keating. In 2009 viel hij ’s middags al eens in voor Steve Wright op BBC Radio 2. Sinds 2010 heeft de voormalig lid van de groep Boyzone al verschillende weekendprogramma’s op Magic gepresenteerd.

Harriet Scott presenteert momenteel de ochtendshow in het weekend op Magic. Daarvoor was de co-host van de dagelijkse ochtendshow op rivaal Heart in Londen.

Keating scoorde in de jaren ’90 met Boyzone top 10 hits met onder meer “Love me for a reason”, “Key to my life” en “Father & son.” Solo scoorde hij top 10 hits met “If tomorrow never comes”, “Life is a rollercoaster” en “When yoy say nothing at all.” O

p Magic wordt Keating verenigd met collega zangers als Kim Wilde, Melanie C en Rick Astley.
Foto: Bauer Media/Magic Radio

Huidig ochtenddeejay Nick Snaith verhuist dan naar het tijdsslot tussen 10 en 14 uur. Hij neemt het stokje over van Gary Vincent, die het station na 13 jaar gaat verlaten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten