Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wietze de Jager aan de slag bij Shownieuws

Wietze de Jager gaat Shownieuws presenteren op SBS6. De voormalige deejay van Qmusic zat al sinds mei ziek thuis, nadat hij ruzie kreeg met zijn collega Mattie Valk. Vanaf zondag 1 oktober is hij dagelijks rond 22.50 uur te zien achter de desk van het entertainmentprogramma van SBS6.

Wietze presenteerde vanaf 2012 samen met Mattie Valk het radioprogramma ‘Mattie & Wietze‘, maar dit stopte in mei 2017 na een groot conflict. Ze zouden samen overstappen naar Sky Radio, maar Mattie kwam zijn afspraken niet na en tekende, zonder Wietze in te lichten, een nieuw contract bij Qmusic.

Ik ga er geen woorden meer aan vuil maken, het boek is dicht. Het is tijd voor nieuwe dingen“, zo vertelde Wietze. En daarna lekte ook nog een heftige privé mail van Wietze aan Mattie uit.

Wietze de Jager: “Na een lange periode van onzekerheid ben ik ontzettend blij dat ik een contract bij Talpa heb getekend en nu aan de slag ga bij Shownieuws.

Hoewel ik radiomaker ben en blijf, ben ik heel enthousiast en ook nieuwsgierig om mijn eerste serieuze stappen op televisie te maken bij SBS. Shownieuws draait om de wereld van media en entertainment, onderwerpen die ook in mijn radioprogramma’s een grote rol hebben gespeeld. Het voelt als een logische stap om bekend en onbekend terrein te combineren.” [Radiowereld.NL]