Search
Close this search box.

Martine uit Almere wint 8250 euro bij 538

Martine Ritsma uit Almere is de eerste winnares van een nieuwe editie van het 538-spel ‘Win Met De Zin’. De Almeerse herkende al na één dag alle vier de stemmen die de zin ‘één station, alle hits, Radio 538’ uitspraken.

Martine uit Almere wint 8250 euro bij 538 Al snel werden zanger Niall Horan, illusionist Victor Mids en zangeres Zara Larsson door andere luisteraars herkend, waarna Martine ook de stem van ruimtevaarder André Kuipers wist te raden. 538-deejay Edwin Evers reikte vanochtend tijdens ‘Evers Staat Op’ de jackpot van €8250,- aan Martine uit.

Luisteraars maken nu weer opnieuw kans op de jackpot in een nieuwe opgave van ‘Win Met De Zin’. Iedere werkdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur wordt aan het begin van elk uur de zin: ‘Eén station, alle hits, Radio 538’ uitgesproken door vier nationale én internationale sterren. Bij een goed geraden stem geeft de jury alleen aan hoeveel goede antwoorden er tussen zitten, niet welke stem of welk deel van de zin goed geraden is. De luisteraar die alle vier de stemmen raadt en in de uitzending komt, wint de jackpot. De jackpot start met een bedrag van € 5.000,- en wordt iedere spelronde bij een fout antwoord verhoogd met € 250,-. [Radiowereld.NL]