Search
Close this search box.

Open dag bij Radio Maria op zaterdag 16 september

Radio Maria zet komende zaterdag (16 september) weer de deuren open om nieuwe donateurs binnen te halen tijdens haar jaarlijkse Open Dag. Op deze dag is het ook mogelijk voor iedereen die geïnteresseerd is om een kijkje te nemen in de studio’s van het katholieke radiostation in Den Bosch.

De dag opent om 11.00 uur met een eucharistieviering. Daarna is er een mogelijkheid om met programmadirecteur pater Elias van gedachten te wisselen over de programmering en de diverse radioprogramma’s.

Ook een rondleiding in de studio door één van de medewerkers behoort ook tot de mogelijkheden. Rond 15.30 uur eindigt Radio Maria Nederland, onderdeel van de World Family of Radio Maria, de dag met een gebedsviering in de kapel van de studio. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten