Search
Close this search box.

Open Studio Dagen zaterdag en zondag op Mediapark in Hilversum

Mediastad Hilversum trekt zaterdag en zondag (9/10 september) weer alle registers open tijdens de tiende editie van de ‘Open Studio Dagen’ op het MediaPark in Hilversum.

In totaal zijn er 50 spots met activiteiten van onder andere AvroTros, Bnn-Vara, Rtl Nederland, Npo ,Nos, Ntr, Eo en Max. En de toegang tot de Open Studio Dagen op het Mediapark is wederom gratis.

De Open Studio Dagen maken onderdeel uit van Dutch Media Week, een zevendaags evenement van 6 tot en met 13 september.

Mediatoren
Voor de vierde keer in de geschiedenis wordt ook dit jaar de mediatoren op het mediapark door Alticom opengesteld. Iedereen kan de 196 meter hoge tv-toren in Hilversum bezoeken voor 5,- euro per persoon. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan Stichting Muziekids, waar zieke kinderen via muziek weer kind kunnen zijn.

Het weekend biedt voor elk wat wils: van het bekende kijkje achter de schermen tot leuke workshops. En wie zichzelf als dé nieuwe presentator ziet of gewoon wil weten hoe het voelt om te presenteren, kan ook terecht bij de Open Studio Dagen.

Wie nog meer over de wereld van de media willen ontdekken, kan tijdens de Open Studio Dagen een (gratis) bezoek brengen aan de ‘Experience’ in Beeld en Geluid.  In hetzelfde gebouw wordt ook live radio gemaakt door bekende deejays.

Lokale omroepen
Op zaterdag 9 en zondag 10 september zijn ook de landelijke ‘Open Dagen’ van alle lokale omroepen in Nederland. Diverse lokale omroepen zetten dan de deuren open voor het publiek om een kijkje te komen nemen.

Op 9 september wordt er ook een live uitzending verzorgd vanaf de Open Studio Dagen door verschillende lokale omroepen voorafgaand aan de uitreiking van de Lokale Omroep Awards op het Media Park in Hilversum. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten