Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 4 Hart & Ziel Lijst start vrijdag met tour door Nederland

Radio 4 zendt dit jaar van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober dagelijks tussen 07.00 en 20.00 uur de ‘Hart & Ziel Lijst’ uit. Deze keer zal NPO 2 ook veel aandacht besteden aan 300 klassieke muziekstukken. Het uitzenden van de lijst start vrijdag met kleine tour door Nederland.

Radio 4 Hart & Ziel Lijst start vrijdag met tour door Nederland Marwil Straat, zendermanager Radio 4: “Elk jaar bereiken we meer mensen met de 300 mooiste klassieke werken: de NPO Radio 4 Hart en Ziel Lijst. Het is een project waarbij klassieke muziek, radio, tv, publiek samen komen, zowel online als fysiek in het land.

Dit jaar zoeken we nog meer onze luisteraars op. Met de Hart & Ziel Bus doen we verschillende steden aan, zodat iedereen direct zijn of haar stem uit kan brengen en live kan genieten van de beste klassieke werken.

Stemweek
Tijdens de stemperiode, vrijdag 22 tot en met vrijdag 29 september, trekt Radio 4 met een bus het land in om het te promoten. De bus  start in het centrum van Utrecht. Daarna volgen Amsterdam, Enschede, Groningen, Maastricht, Goes en Leiden. Maandag t/m vrijdag komt de NPO Radio 4-uitzending tussen 07.00 en 12.00 uur rechtstreeks vanuit de bus. In de bus spreken NPO Radio 4-presentatoren Margriet Vroomans en Ab Nieuwdorp met gasten over de muziek die hen raakt.

NPO 2
Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober zendt NPO 2 elke dag om 19:20 het programma Hart & Ziel Music Match uit, een nieuw spelprogramma van de NTR over vooroordelen over klassieke muziek. Presentatie is in handen van presentator Floris Kortie en teamcaptains Mike Boddé en Jeroen van Merwijk.

Radio 4 Hart & Ziel Festival
Vrijdag 13 oktober sluit de lijst van Radio 4 met een locatie-uitzending in TivoliVredenburg. De finale van de dag is het Hart & Ziel Concert om 20.15 uur in de Hertz-zaal. [Rado.NL]
Foto: Radio 4 / Bullet-Ray

Gerelateerde berichten