Search
Close this search box.

Twee dagen eendagsvliegen op Radio 10

In het weekend van 29 september tot en met 1 oktober staat Radio 10 voor de tweede keer in het teken van eendagsvliegen. Een eendagsvlieg is in de muziekindustrie een artiest of groep die slechts één hit heeft gehad in de hitparade. Ditmaal wordt er een heel weekend aan gewijd, namelijk: ‘het weekend van de eendagsvliegen’.

Twee dagen eendagsvliegen op Radio 10 Ondanks dat het succes van deze zangers en zangeressen niet verder mocht gaan dan één hitje, zijn deze nummers niet weg te denken van de radio.

Van vrijdag 29 september 19:00 uur tot en met zondag 1 oktober 24:00 uur zijn bekende eendagsvliegen als ‘Club Nouveau – Lean on me’, ‘King – Love And Pride’ en ‘O-Zone – Dragostea Din Tei’ te horen op Radio 10.

Gerelateerde berichten