Search
Close this search box.

Wederom aanpassingen in de top bij landelijk persbureau ANP

Het rommelt nog steeds binnen het ANP. Afgelopen donderdag meldde het ANP zelf dat er weer moet worden geschoven in de top van het bedrijf. Deze keer moeten er weer aanpassingen worden gedaan in de hoofdredactie. Vanaf 24 september wordt de samenstelling van de hoofdredactie weer veranderd.

Johan Groeneveld treedt terug als hoofdredacteur. Voorlopig mag hij nog even aanblijven als lid van de redactieleiding. Johan Groeneveld blijft dan ook nog binnen de hoofdredactie verantwoordelijk voor foto, video, radio en digitaal.

Marcel van Lingen neemt de komende tijd het hoofdredacteurschap weer op zich. Van Lingen blijft  daarnaast, evenals Martijn Bennis, directielid van het landelijke persbureau.

Waarom het ANP hoofdredacteur Groeneveld aan de kant zet heeft het ANP niet bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten