Search
Close this search box.

Win met de zin vanaf maandag terug op Radio 538

Radio 538 start maandag (4 september) met een nieuwe editie van “Win met de zin”. Het concept is simpel. Vier stemmen zeggen de zin “Eén station, alle hits, Radio 538”. Wie de vier stemmen goed weet te raden wint de jackpot.

Win met de zin vanaf maandag terug op Radio 538 Het is inmiddels al de vijfde editie van Win met de zin. Vorig jaar werden na bijna vier weken spelen alle stemmen pas geraden. De jackpot liep op naar € 63.000,- waarmee deze de geschiedenis inging als hoogste ‘Win met de zin’-jackpot ooit.

Win met de Zin wordt gedurende vier weken elke werkdag tussen 7 en 19 uur ieder uur gespeeld op Radio 538. In de weekenden wordt het spel niet gespeeld.

De eerste opgave van Win met de Zin is al gelijk 5000 euro waard. Elke keer dat de juiste vier namen niet worden geraden wordt de jackpot verhoogd met 250 euro. Zodra er een winnaar is, start gelijk een nieuwe opgave die eveneens al gelijk 5000 euro waard is.

Het maximale bedrag dat te winnen valt is 100.000 euro. Let wel op, want hierover dient nog kansspelbelasting betaald te worden. Radio 538 zal deze in mindering brengen bij het uitkeren van de prijs. [Radiowereld.NL]