Radio 5 ochtendshow Jeroen van Inkel gaat ‘Je dag is goed’ heten

De nieuwe ochtendshow op NPO Radio 5 met Jeroen van Inkel gaat ‘Je dag is goed’ heten. Dit maakte hij maandagochtend bekend in het huidige ochtendprogramma ‘Wekker-Wakker!’ Van Inkel is vanaf 2 januari elke ochtend op Radio 5 te horen.

Radio 5 ochtendshow Jeroen van Inkel gaat ‘Je dag is goed’ heten Vorige maand werd al bekend dat Van Inkel aan de slag gaat bij Radio 5. Toen werd echter nog gecommuniceerd dat de ochtendshow haar huidige naam zou behouden.

Nu is bekend geworden dat het ochtendprogramma met Van Inkel toch een andere naam krijgt: Je dag is goed. Eerder gebruikte de deejay deze naam ook al voor zijn ochtendshow op Qmusic.

Nieuw is ook dat de ochtendshow een uur later begint. Je dag is Goed is te horen tussen 7 en 10 uur.

Van Inkel heeft veel zin in zijn nieuwe programma. Hij draait muziek, volgt de dagelijkse actualiteit op de voet en zal ook ter plekke zijn via een verslaggever die hij op pad stuurt met een opdracht:

Het voelt alsof ik voor een orkest sta met allemaal nieuwe muzikanten. Dit programma op Radio 5 geeft mij ontzettend veel mogelijkheden mijn luisteraars enorm te verwennen.

Henk Mouwe, de huidige presentator van Wekker Wakker gaat in het nieuwe jaar van zijn pensioen genieten. Zijn co-host Manuela Kemp verhuist naar de avond. Vanaf 1 januari presenteert zij samen met Henkjan Smits tussen 18 en 20 uur ‘De Max’ op Radio 5. [Radiowereld.NL]