Zoek
Sluit dit zoekvak.

Joost Vullings wordt politiek commentator EenVandaag

Politiek verslaggever Joost Vullings van de NOS gaat per 1 april voor AvroTros werken. Als politiek commentator bij het actualiteitenprogramma ‘EenVandaag’ gaat hij duiding geven op radio en televisie. Joost Vullings vervangt Kees Boonman

Joost Vullings wordt politiek commentator EenVandaag Radio EenVandaag maakt sinds begin dit jaar in iedere uitzending een half uur vrij voor politiek.

Maar ook op tv is er veel aandacht voor dit onderwerp.

Joost Vullings werkt sinds 2001 op de politieke redactie van de NOS en heeft daardoor een groot netwerk in Den Haag en daarbuiten.

AvroTros: “Door zijn jarenlange ervaring als politiek verslaggever en duider bij de NOS is Vullings als geen ander in staat om politiek nieuws en achtergronden te brengen en te becommentariëren. Hij is een begenadigd verteller met de gave om de soms complexe Haagse en Brusselse actualiteit op een toegankelijke manier inzichtelijk te maken.”

Joost Vulling: “Politiek begrijpelijk en toegankelijk maken voor een groot publiek vind ik enorm belangrijk. EenVandaag ook. Niet alleen op televisie, maar ook op radio en online. Mooier kan voor mij dus eigenlijk niet. Ik heb enorm veel zin om met alle energie bij EenVandaag aan de slag te gaan.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten