Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sublime bevestigt wijzigingen, Bastiaan Ragas nieuwe stationvoice

Sublime FM gaat sinds donderdag officieel verder als Sublime. Ook is vanaf nu de nieuwe pay-off ‘Join the Groove’ in gebruik. Acteur Bastiaan Ragas is aangetrokken als nieuwe stationvoice.

Sublime bevestigt wijzigingen, Bastiaan Ragas nieuwe stationvoice Vorige week meldde Radio.NL dat Sublime FM verder zou gaan als Sublime.

Daarnaast komt er een nieuwe pay-off en een nieuw (aangepast) logo.

Volgens Algemeen Directeur Stefan Wayper is de naamswijziging een logische stap: “Het grootste deel van onze luisteraars bereiken we nog altijd via onze FM frequenties. Maar daarnaast zien we een groeiende groep die we online en via DAB+ en onze mobiele app bereiken. Bovendien is FM voor jongere generaties geen begrip meer, zij luisteren waar en hoe het hun uitkomt. Met het loslaten van FM in onze naam benadrukken we ons volledig multimediale en op de toekomst gerichte karakter als radiostation.

Naast de verandering binnen het radiostation lanceert Sublime donderdag ook Sublime World, van waaruit naast het radiostation een compleet nieuwe set aan Sublime-initiatieven voor een betere wereld wordt ontwikkeld.

Afgelopen najaar kwamen we tot het inzicht dat Sublime de potentie heeft om naast een positief radiostation, ook een echt mentaliteitsmerk te worden. Een merk en bedrijf dat verbindt en staat voor optimisme en verandering vanuit een positieve mentaliteit en daadkracht.

We zien vanuit Sublime World kansen op heel veel vlakken. Op korte termijn starten we met Sublime Events, Sublime Doing, Sublime TV en Sublime Jamming. Binnenkort volgt meer informatie over deze nieuwe initiatieven“, aldus Sebastiaan van Rijnsoever, directeur Sublime World. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten