Search
Close this search box.

Schaatsen WK Allround live op Radio 1 en NPO 3

In het Olympisch Stadion beginnen vrijdag de beste schaatsers van de wereld aan het WK Allround. Sven Kramer gaat proberen voor de vierde keer op rij de wereldtitel te veroveren, 125 jaar nadat Jaap Eden in Amsterdam tot wereldkampioen werd gekroond. Bij de vrouwen wil Ireen Wüst haar titel van 2017 prolongeren.

Schaatsen WK Allround live op Radio 1 en NPO 3 Behalve Sven Kramer komen bij de mannen Patrick Roest en Marcel Bosker aan de start. Antoinette de Jong en Annouk van der Weijden completeren de damesploeg.

De NOS zendt het hele toernooi rechtstreeks uit, op NPO 3 en Radio 1. Dione de Graaff en Henry Schut presenteren de uitzendingen, met ondersteuning van Erben Wennemars en Mark Tuitert. Het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Herbert Dijkstra, Erik van Dijk en Martin Hersman.

NPO Radio 1
Op NPO Radio 1 worden de luisteraars op de hoogte gehouden door Sebastiaan Timmerman, met flitsen in de lopende uitzending en in de reguliere uitzending van NOS Langs de Lijn. 

Vrijdag 9 maart start het WK Allround om 19.30 uur en zaterdag 10 maart om 15.50 op NPO 1 en om 20.30 op NPO 3. Zondag 11 maart gaat het verder om 13.00 uur op NPO 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten