Search
Close this search box.

Tim Knol loopt boos weg uit radioshow Giel Beelen (filmpje)

Zanger Tim Knol is donderdagochtend boos weggelopen uit de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica. Beelen liet het optreden van Knol verstoren door een vrouw die zich uit begon te kleden. Vorige jaar reageerde Knol nog heftig op het streaker incident met Maan bij Radio 538.

Tim Knol loopt boos weg uit radioshow Giel Beelen (filmpje) Radiodeejay Frank Dane haalde in november vorig jaar een grap uit met zangeres Maan. Tijdens zijn show liet hij het optreden van haar verstoren door een streaker.

Maan schrok hier behoorlijk van. Pas twee weken later kwam het incident groots in het nieuws, nadat zanger Tim Knol flink uithaalde naar de radiozender.

Donderdagochtend begon Beelen tegen Knol over zijn reactie op het incident bij 538. Hij was het niet eens over de heftige reactie die de zanger destijds gaf op het incident met Maan.

En dus was er donderdagochtend opeens een stripper tijdens het optreden van Knol in de show van Beelen. De zanger pakte daarop zijn spullen en liep weg.

Ik wil serieus genomen worden. Ik had niet gedacht dat jij zo laag zou zakken”, reageerde Knol boos. “Ik had niet gedacht dat jij zo laag zou zakken Tim,” was het antwoord van Beelen.

Inmiddels heeft Knol een reactie op twitter geplaats. “Geachte redacties die mij benaderen voor een quote, ik ga geen verdere toelichting geven op het incident van vanochtend. In de video van het radio-optreden zeg ik wat mij betreft waar het op staat.”

Radio Veronica laat aan nu.nl weten dat Knol en Beelen de zaak inmiddels hebben uitgepraat. [Radiowereld.NL]