Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frankrijk: opnieuw veranderingen in de avond bij NRJ

De Franse hitzender NRJ start maandag met een nieuwe avondprogrammering. Na amper een jaar het avondblok tussen 20 en 23 uur gepresenteerd te hebben stapt Guillaume Pley op bij de zwarte panter. Hij wordt vervangen door Aymeric Bonnery.

Frankrijk: opnieuw veranderingen in de avond bij NRJ Vorig jaar augustus verhuisde Guillaume Pley van de late avond naar het prestigieuze avondblok tussen 20 en 23 uur.

Een tijdstip waarop veel jongeren tijdens het huiswerk maken naar de radio luistert.

Pley kreeg deze kans nadat Sebastien Cauet op straat was gezet. En met succes, want met bijna 200.000 luisteraars leidt NRJ in de avond bij de muziekradio’s.

Maar na amper een jaar het avondblok gepresenteerd te hebben op NRJ kondigde Pley afgelopen week zijn vertrek aan. Komende zomer zou hij na zes jaar bij NRJ het hitstation verlaten.

De directie van NRJ besloot echter anders, want in plaats van Pley het seizoen af te laten maken, is hij nu al van de zender gehaald. Met ingang van maandag is Aymeric Bonnery te horen tussen 20 en 23 uur.

Daarmee volgt NRJ dezelfde tactiek als een jaar geleden, want ook Bonnery was voorheen tussen 23 en 1 uur te horen met als verschil dat Bonnery pas sinds vorig jaar zomer te horen is op NRJ. De oud-deelnemer aan het reality-programma Secret Story zou aanvankelijk alleen als invalkracht te horen zijn, maar al snel kreeg hij een vast programma op de zender.

Het late avondblok op NRJ wordt nu ingevuld door nachtdeejay Michaël Espinho, alias Mikl. Hij kwam vorig jaar nog in het nieuws nadat de Waalse mediaregulator CSA, het programma wordt namelijk ook door NRJ in Wallonië uitgezonde, hem op de vingers tikte na het vernederen van een tiener. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten