3FM maakt eerste artiesten 3FM Awards 2018 bekend

Het feestje van 3FM zal dit jaar pas op 5 september plaatsvinden in AFAS Live, voorheen Heineken Music Hall, in Amsterdam. Artiesten die tijdens de 3FM Awards optreden zijn onder andere Ronnie Flex, Famke Louise, Jacin Trill, Eut, Jett Rebel, Haevn, San Holo en Rondé.

3FM maakt eerste artiesten 3FM Awards 2018 bekend Hiermee zijn de eerste acht muzikale acts bekend. De rest van de line up wordt binnenkort bekendgemaakt.

De kaartverkoop van de 3FM Awards liveshow is al begonnen. Kaarten kosten 25 euro per stuk.

3FM Awards 2018
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse juryprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. Voorgaande jaren vond de uitreiking in april plaats. Komende maandag (11 juni) maakt NPO 3FM de nominees bekend.

Pas vanaf dat moment kan er worden gestemd in de volgende categorieën: Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video, Beste Fans en de Talent Award. De Schaal van Rigter, de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track, werd eerder uitgereikt aan de band Rondé. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email