Gerard Ekdom geeft afscheidsfeestje op NPO Radio 2

Gerard Ekdom zal eind deze maand zijn laatste uitzending presenteren op Radio 2. Op vrijdag 29 juni is zijn allerlaatste uitzending tussen 06.00 en 09.00 uur. Tijdens zijn afscheidsfeestje in de BNNVARA-bar in Hilversum zal onder andere Chef’Special op het podium staan.

Ekdom was bijna drie jaar te horen met het programma Ekdom in de Ochtend in de ochtendspits. Wie Ekdom gaat vervangen is nog niet bekend. In september begint hij op Radio 10, waar hij Lex Gaarthuis vervangt.

Voor Gerard is zijn vertrek geen reden om sentimenteel te gaan doen. Gerard: “Als we dan toch weggaan, laten we er dan geen drama van maken, maar een feestje. Want het was een feest om het programma al die jaren te maken!

Luisteraars die bij het afscheidsfeest van Ekdom willen zijn kunnen een ‘toelatings-egg-samen’ doen om zich te kwalificeren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten