MAX zoekt de nieuwe eetsensatie in De Nieuwe Lekkerbek

Marlijn Weerdenburg mag samen met André van Duin vanaf 1 augustus ‘De Nieuwe Lekkerbek’ presenteren op NPO 1. In het nieuwe tv-programma bij Omroep Max worden lekkerbekken uitgedaagd een jury te overtuigen en uiteindelijk alle kijkers te laten genieten van hun innovatieve eetuitvinding.

MAX zoekt de nieuwe eetsensatie in De Nieuwe Lekkerbek Marlijn Weerdenburg presenteert het nieuwe MAX-programma De Nieuwe Lekkerbek.

Dit doet zij samen met André van Duin, die al eerder bekend werd gemaakt.

Marlijn is bij het grote publiek bekend als actrice in onder andere de SBS6 serie ‘Danni Lowinski’ en van haar deelname aan ‘Wie is de mol?’ Daarnaast presenteerde zij onder meer de programma’s ‘Broodje Gezond’ en ‘De Medicijnmannen’.

Naast presentatieduo Marlijn en André en de jury zien we Janny van der Heijden ook in De Nieuwe Lekkerbek. Zij weet alles over eten en geeft uitleg over smaak(combinaties), producten en de geschiedenis van gerechten. ‘De Nieuwe Lekkerbek’ is wekelijks te zien vanaf woensdag 1 augustus om 20.30 uur op NPO 1. [Radiowereld.NL]
Foto: MAX/ Roland J. Reinders

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email