Nadia Moussaid vervangt Eva Jinek met Laat op Eén vanaf maandag

De 34-jarige Nadia Moussaid gaat van 29 juli tot en met 31 augustus het programma Laat op Eén – met Nadia Moussaid presenteren om 23 uur. Zij vervangt hiermee Eva Jinek op NPO1 die onverwacht een week eerder met zwangerschapverlof is gegaan.

Nadia Moussaid vervangt Eva Jinek met Laat op Eén vanaf maandag Volgens mediadirecteur Jochem de Jong is Nadia “een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog.

Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken aan tafel. Nadia is een uitstekende vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van Eva.

Nadia werkte voorheen bij bij MTNL/VPRO en AT5. In 2015 maakte ze diverse documentaires. Voor de NTR presenteerde ze het wekelijkse NPO 2-programma De Nieuwe Maan, het item De Bus van het NPO Radio 1-programma Nieuws & Co en was ze tevens de vaste invaller bij Nieuws & Co. Momenteel is Nadia ook een van de presentatoren van het programma Brandpunt+. [Radio]
Foto: Kro-Ncrv

Gerelateerde berichten