Radar Radio opent loket voor een zorgeloze vakantie

De hele maand augustus is op NPO Radio 1 het ‘Radar Radio Vakantieloket’ geopend. Hier kunnen luisteraars terecht met consumentenvragen over de vakantie. Presentator Mischa Blok legt in de speciale uitzendingen van het consumentenprogramma vragen van kijkers voor aan advocaat Caspar Janssens en reisjournalist Hans Avontuur.

Waar moet je op letten als je een auto huurt in het buitenland? Heb je recht op compensatie als je tien uur vliegvertraging hebt? En is het terecht dat je reissom fors hoger is als je alleen reist?

In het Radar Radio Vakantieloket worden niet alleen prangende vakantievragen van luisteraars beantwoord, maar vertellen bekende Nederlanders ook over hun horrorvakantie. Dit zijn onder anderen Klaas van der Eerden, Jaap Jongbloed en Rik van de Westelaken.

‘Radar Radio Vakantieloket’ is iedere zaterdag in augustus om 15.00 uur te horen op NPO Radio 1. [Radiowereld.NL]
Foto: Elvin Boer / AvroTros

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email