Zwarte Zaterdag wordt Gele Zaterdag bij Fox door The Simpsons

Zaterdag 28 juli, onder vakantiegangers ook wel bekend als de beruchte ‘Zwarte Zaterdag’, wordt net als vorig jaar omgedoopt tot ‘Gele Zaterdag’. Tv-zender Fox zendt op deze dag van 09.30 tot 19.15 uur een marathon uit van het nieuwste, 29ste seizoen van ‘The Simpsons’.

Bijna 12 uur lang spelen de populaire gele tekenfilmfiguren Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie op ‘Gele Zaterdag’ de hoofdrol bij Fox

In dit 21 aflevering-tellende seizoen zijn er weer flink wat ‘gastoptredens’. Zo passeren Norman Lear, Martin Short, Ray Liotta en Nikolaj Coster-Waldau de revu. Ook Kelsey Grammer (bekend van Frasier) keert terug in de rol van Sideshow Bob voor een zang-scène en Homer vraagt hulp aan Shaquille O’Neal. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email