‘Perfect’ van Ed Sheeran op 1 in Superstar Top 101

Ed Sheeran heeft weer een nummer één positie te pakken. De zanger staat met zijn hitsingle ‘Perfect’ bovenaan in de Superstar Top 101 die vrijdag (31 augustus) tussen 09.00 en 17.00 uur te horen is bij Sky Radio.

‘Perfect’ van Ed Sheeran op 1 in Superstar Top 101 De lijst met Superstar hits, samengesteld door Sky Radio met hulp van de luisteraars, bevat de 101 beste hits van de grootste supersterren van dit moment.

Top 5
1 – Ed Sheeran – Perfect
2 – Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss
3 – Adele – Rolling In The Deep
4 – Pink – What About Us
5 – David Guetta ft. Sia – Flames

Ed Sheeran heeft niet alleen de hoogste notering weten te bemachtigen, maar de Britse singer-songwriter heeft ook de meeste noteringen in de hitlijst. Negen van zijn hitsingles zijn terug te vinden in de Superstar Top 101, waaronder ‘Happier’ (notering 8), ‘Castle On The Hill’ (notering 24) en ‘Shape of You’ (notering 35).

Adele en Pink zijn ook populair. De supersterren staan beiden in de Top 5 en hebben acht en zeven noteringen weten te behalen. Ook aan DJ’s ontbreekt het niet in de Superstar Top 101. Zowel Armin van Buuren als David Guetta heeft vijf noteringen en Avicii komt zelfs zes keer voorbij.

Onder andere ‘Wake Me Up’ (notering 16) en ‘Hey Brother’ (notering 28) staan in de lijst. Daarnaast scoort ook de Utrechtse band Kensington goed. Met het nummer ‘War’ staan zij op de veertiende positie en in totaal sleepten ze acht noteringen binnen. [Radiowereld.NL]