Samenwerking YPCA, De Radiofabriek en All Music Publishing

YPCA, De Radiofabriek en online muziekuitgever All Music Publishing gaan een strategische samenwerking aan. Op de online radiostations van YPCA, De Radiofabriek wordt voortaan production music van de muziekuitgever ingezet en zullen beide partijen gezamenlijk gaan optrekken in de ‘internet only’ radiomarkt.

Ferry van Beek van All Music Publishing: “YPCA, De Radiofabriek is in Nederland de toonaangevende partij op het gebied van echte online radio.

Als leverancier van production music wil All Music Publishing niet alleen muziek leveren aan traditionele mediapartijen en producenten van (corporate)-video’s. Wij willen graag betrokken zijn bij partijen die online innoveren en experimenteren. Daar leren we veel van en zo kunnen wij onze dienstverlening afstemmen op onze klanten van de toekomst’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten