Tom Dumoulin rijdt mee in Gouden Pijl op TV Drenthe

De Gouden Pijl wordt zondag (5 augustus) voor de 41e keer verreden. In Emmen is Tom Dumoulin de grote publiekstrekker. Dumoulin stond afgelopen zondag nog als tweede op het podium van de Tour de France. Ook Dylan Groenewegen, Niki Terpstra en natuurlijk Bauke Mollema verschijnen aan de start. RTV Drenthe doet zondag live verslag van deze race.

Om 17.15 uur begint op rtvdrenthe.nl de uitzending met de tijdrit voor de profs. Om 19.30 uur begint de TV uitzending vanuit het centrum van Emmen met een samenvatting van de wedstrijd van de vrouwen en de tijdrit en klassementsrit van de profs. Karin Mulder ontvangt in het VIP dorp gasten en spreekt ook de wielrenners.

Om 20.15 uur starten de profs in het centrum van Emmen. Commentaar bij de beelden wordt geleverd door RTV Drenthe verslaggever René Posthuma, geassisteerd door co-commentator Janneke Ensing, die door een blessure niet kan deelnemen aan de wedstrijd. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten