Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vlaanderen: Beheer DAB+-netwerk VRT naar Broadcast Partners?

De kans is groot dat Broadcast Partners uit Terneuzen vanaf volgend jaar het DAB+-netwerk van de Vlaamse publieke omroep VRT mag gaan bouwen en beheren. De Raad van State heeft onlangs het verzoek van huidige beheerder Norking om de aanbesteding te schorsen verworpen.

Eind vorig jaar startte de VRT de aanbesteding van haar ethernetwerken. In drie verschillende percelen werd FM, DAB+ en DVB-T op de markt gebracht. Het gaat om een opdracht van 10 jaar die op 5 maart 2019 ingaat.

Daarnaast is er kans op verlenging met twee keer een jaar. In alle gevallen bevat de opdracht de bouw, exploitatie, bewaking en het onderhoud van de verschillende netwerken.

Lees verder in het ‘Grootste DAB Dossier’ ter wereld

Gerelateerde berichten