Documentaire over het leven van Rob de Nijs op NPO 2

Vanaf het moment dat Rob de Nijs en zijn band The Lords in 1962 een platencontract wonnen met een talentenjacht is de zanger niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Daaarom zendt AvroTros binnenkort de documentaire ‘Niet voor het laatst’ uit.

Regisseur Leon Verdonschot volgt de artiest in de periode na zijn 75e verjaardag. Het resultaat is een portret van De Nijs, te zien op woensdag 26 december om 22.15 uur op NPO 2.

In de 2Doc-documentaire ‘Rob de Nijs – Niet voor het laatst’ volgt Verdonschot de artiest vanaf zijn 75e verjaardag op Tweede Kerstdag 2017 naar zijn grote jubileumconcert in Het Concertgebouw.

Van de zwemles met zijn 5-jarige zoontje Julius en in zijn eentje thuis voor de televisie, dan weer onderweg naar festivals. Ondertussen reflecteren De Nijs zelf, zijn zoons Robbert en Yoshi, zijn vrouw Jet, ex-vrouw en tekstschrijver Belinda Meuldijk en zijn broer Bert op zijn carrière, de vruchten en de prijs ervan. [Radiowereld.NL]

Foto: AvroTros

Gerelateerde berichten