Patrick Kicken in gesprek met: Henk Westbroek (video)

Henk Westbroek werd begin dit jaar 66. Hij werd in 1981, 37 jaar geleden, als 29 jarige radiopresentator van o.a. Vara’s Vuurwerk. Daarnaast scoorde hij grote hits, met het Goede Doel en in de jaren ’90 ook solo. Ook scoorde hij een hit als Henk & Henk met ‘Sinterklaas wie kent ‘m niet’.

Vanaf 1992 tot 2003 was Westbroek dagelijks te horen met het programma ‘Denk aan Henk’, tussen twaalf en twee, op eerst Radio 3 en later 3FM.

Met daarin natuurlijk het legendarische spel ‘Wat is waar’. Daarna was hij nog twee jaar te horen bij het commerciële Yorin FM met ‘Denk als Henk’. Ook was hij vaste vervanger van de ochtendshow Kicken Wordt Wakker! op Radio Veronica samen met Erwin Peters.

Lees en bekijk hier het interview

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email