Zo begon de eerste Veronica Inside op Radio Veronica (audio)

“Jaja, nu al een historisch moment. Maandag 7 januari 2019. Veronica Inside nu ook op de radio. Lekker!” Met deze woorden opende Wilfred Genee zijn allereerste middagshow op Radio Veronica. “Een historisch moment.”

Zo begon de eerste Veronica Inside op Radio Veronica (audio)“De hele directie zit hier, dus blijkbaar is het voor de zender ook belangrijk”, grapte Genee.

Waarna zijn sidekicks aanvulden: “Jij moet het verlies van Edwin (Evers, red.) goedmaken.”

Veronica Inside is elke werkdag tussen 16 en 18 uur te horen op Radio Veronica. Hierin wordt de actualiteit van de dag besproken en het laatste sportnieuws doorgenomen.

Op maandag tot en met donderdag wordt het programma gepresenteerd door Wilfred Genee. Daarbij krijgt hij hulp van Rick Romijn, Niels van Baarlen en nieuwslezer Celine Huijsmans.

Ook op vrijdag staat Veronica Inside geprogrammeerd. Dan begint het al om 15 uur. Geruchten gaan dat dan Jan Joost van Gangelen achter de microfoon kruipt.

Begin november werd, na weken van speculaties, eindelijk bevestigd dat Genee de middagshow op Radio Veronica gaat presenteren. Vorige maand maakte hij al enkele proefuitzendingen op vrijdagavond.

Naast zijn werk voor Radio Veronica, blijft Genee ook Veronica Inside op televisie presenteren, alsmede The Friday Move op BNR op vrijdagmiddag. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio Veronica – Remko Modderkolk