Zoek
Sluit dit zoekvak.

Linda de Mol creatief directeur Net5, Tijdschriften Linda naar Talpa

[Update] Linda de Mol wordt vanaf 1 maart creatief directeur van Net5. Zij gaat dit samen doen met Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van het magazine Linda. Het tijdschrift Linda wisselt van eigenaar van Sanoma naar Talpa Network voor 40 miljoen.

De huidige creatief directeur van Linda, Jildou van der Bijl, blijft in die functie en wordt daarnaast samen met Linda de Mol creatief directeur van de Talpa Network televisiezender Net5.

Linda de Mol: “Ik zie door deze nieuwe samenwerking echt enorm veel mogelijkheden om het mooie merk en bedrijf, dat LINDA. geworden is, verder uit te bouwen op alle platformen en helemaal toekomstproof te maken en verheug me er enorm op om samen met Jildou Net5 tot de leukste vrouwenzender van Nederland te maken.

Jildou van der Bijl: “Dit is een waanzinnige kans om de sterke vrouwenmerken Linda. en Net5 nog relevanter te maken voor zowel consumenten als adverteerders. De mogelijkheden zijn eindeloos, mijn hoofd zit al vol plannen. En ik heb veel zin om samen met Linda en de mensen van Talpa Net5 uit te bouwen tot de meest impactvolle vrouwenzender van Nederland.” [Radiowereld.NL]

Update
Linda de Mol is vanavond te gast bij Jinek om deze nieuwe stap in de samenwerking met haar broer toe te lichten.
 

Foto: Marc de Groot

Gerelateerde berichten