Nieuwe pay-off voor Radio Veronica: We. Love. Music (audio)

De veranderingen bij Radio Veronica zijn een volgende fase ingegaan met de introductie van een nieuwe pay-off: We. Love. Music. Deze vervangt sinds maandag “de beste pop en rock hits” waar enkele maanden geleden afscheid van genomen werd.

De nieuwe pay-off is sinds maandag elk uur voor de reclame voor het nieuws en in de uuropener te horen op Radio Veronica. Ook wordt deze getoond op de FM-RDS-radiotekst, het Dynamic Label Segment op DAB+ en op de website.

De afgelopen maanden is er flink gesleuteld aan Radio Veronica. Wilfred Genee werd aangetrokken als nieuwe middagdeejay en ook het muziekformat is op de schop gegaan. Rick Romijn is sinds enkele maanden music director van het radiostation.

Radio Veronica heeft haar nieuwe pay-off in gebruik genomen op de dag dat ook de Album Top 500 Allertijden van start is gegaan. Deze lijst is tot en met vrijdag 24 uur per dag te horen. Hierdoor is ook de nachtprogrammering gepresenteerd. Dennis Ruyer, Jurjen Gofers, Tim Klijn en Dennis Hoebee zullen daarom elk een nacht doorhalen. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL